politikat

Klientëtkanadeze mund të telefononi në urdhrat ne anije duke CanadaPost çdo send është $ 5.00 kudo në Kanada.

Klientët eSHBA ne anije duke përdorur CanadaPost. akuzë shtesë të anijeve mund të zbatohet për shkak të vendndodhjes sendet janë dërguar për të.

Klientët të tjera nëpër botë ne anije duke përdorur CanadaPost herë ofrimit dhe kostot ndryshojnë. akuzë shtesë të anijeve mund të zbatohet për shkak të vendndodhjes sendet janë dërguar për të.

Delivery Times:Pasi Sea Vital merr pagesën e plotë ne anije nëpërmjet CanadaPost brenda 1 dite pune.
Share by: