Produktet tona

Produkte
Për shkak të formulave të veçanta të cilat përfshijnë përbërësit zgjedhur natyrore të produkteve:
të ruajtur pronat origjinale shëndetshëm dhe rigjeneruese e mineraleve të Detit të Vdekur dhe komponentëve bimor pothuajse në formën e tyre origjinale
përfshijnë një kompleks unik Liposome lehtësuar penetrimin aktive të substancave të nevojshme dhe vitamina në qelizat e lëkurës
përmbajnë vetëm përbërësit e zgjedhur me kujdes të parafinuar prodhuar efekt shumë më të vazhdueshme, se komponentët me origjinë shtazore
sigurojnë kontakt të mirë të lëkurës me aktivizuar elektrike materiale Detit të Vdekur i ngopur me jonet negative që shkaktojnë mekanizmin biokimike e qelizave të lëkurës përtëritje
mund të ruhet për 36 muaj

Si bën Liposome punë komplekse?
Një avantazh i madh i produkteve tona të reja është kompleksi liposome ato përmbajnë, konsiderohet si një zbulim i madh në cosmetology. Teknologjitë e larta të punësuar nga Deti Vital kanë bërë të mundur, në mënyrë për të thënë, të përfundojë një grup të komponentëve natyrore aktive në një sferë e cila mikro strukturë përsërit membranën e qelizës, zarf të tilla duke u quajtur "kompleks liposome". Për shkak të prirje e mbulon biologjike, qelizat e hapura, dhe vitamina depërtojnë pa pengesë thellë në lëkurë, e cila ndikon pozitivisht jo vetëm lëkurën vetë, por të gjithë trupin.

Duke e bërë përdorimin e komponentëve natyrore!
Dhe së fundi, Sea Vital kozmetike borxh cilësitë e tyre të pakrahasueshme për faktin se mbi 90 për qind e përbërësve të tyre të cilat ushqejnë qelizat e lëkurës janë me origjinë parafinuar bimor - një shkëmbim ideal informacionit midis trup të shëndetshëm dhe të mjedisit.

Jetëdhënës forcën e Detit të Vdekur
Analiza e ujit të Detit të Vdekur ka treguar se përmbajtja e tij i mineraleve të tilla të dobishme si Mg, Ca, K, Br dhe të tjerët është e 10 në 40 herë më e lartë se në dete të tjera! Në të njëjtën kohë përmbajtja e tij e kripë të përbashkët, e cila tërheq thahet lagështi jashtë lëkurës, është vetëm 10%. Kripë Deti i Vdekur është një spektër të gjerë do të thotë parandaluese dhe kurative. Kjo është një e mirë relaxant dhe nervore lajkatar, ajo rrit qarkullimin e gjakut dhe stimulon përtëritje e qelizave të lëkurës. Baltë baltë nga Deti i Vdekur janë analgesics efektive. Përhapja e klorit dhe bromine mundëson kontakt të drejtpërdrejtë lëkurë me mjedisin aktivizuar elektrike duke shkaktuar mekanizmin biokimike e qelizave të lëkurës përtëritje. Prania e sasive të konsiderueshme të kaliumit, natriumit, magnez dhe kalcium, si dhe të sulfide komponimet përmirësuar hidratues dhe embrion mbrojtje. Përdorimi i thjeshtë dhe kohë shumë të gjatë magazinimit të kripëra të tilla dhe kontributeve baltë mirëpritur në kutinë tuaj mjekësi.

Të tilla janë avantazhet e VSM VITAL EG 2003 Ltd. kozmetike. Bëni përdorimin e këtyre produkteve, dhe ju do, dhe ju do të fitojë jo vetëm të jashtëm bukurinë dhe atraktivitetin, por ajo që është edhe më e vlefshme - një shtet të rehati emocionale, fizike dhe shpirtërore

Ju do të mësoni më shumë për "Sea Vital" Vetëm kur ju ndjeni efektin e saj mbi ju!
fillimi Shopping
Share by: