shtëpi


kozmetike të vdekur në det

 • Një Galeria e Crystalizations

  A Gallery Of Crystalizations

 • Get Gel Bio FALAS

  Shpenzuar $ 100 dhe të marrë Bio Gel FREE!

  fillimi Shopping
 • Speciale $ 79.99

  Merrni Cream Eye Serum lagështi për lëkurë të thatë dhe fytyrës serum BIO GEL

  Blej tani
 • The sinkholes

  The sinkholes

 • 82,99 $ - Sale Përfundon September 12!

  Blej tani

Linja e produkteve tona

Produkte
Për shkak të formulave të veçanta të cilat përfshijnë përbërësit zgjedhur natyrore të produkteve:
 • të ruajtur pronat origjinale shëndetshëm dhe rigjeneruese e mineraleve të Detit të Vdekur dhe komponentëve bimor pothuajse në formën e tyre origjinale
 • përfshijnë një kompleks unik Liposome lehtësuar penetrimin aktive të substancave të nevojshme dhe vitamina në qelizat e lëkurës
 • përmbajnë vetëm përbërësit e zgjedhur me kujdes të parafinuar prodhuar efekt shumë më të vazhdueshme, se komponentët me origjinë shtazore
 • sigurojnë kontakt të mirë të lëkurës me aktivizuar elektrike materiale Detit të Vdekur i ngopur me jonet negative që shkaktojnë mekanizmin biokimike e qelizave të lëkurës përtëritje
 • mund të ruhet për 36 muaj
Mësoni Më Tepër Rreth produkteve tona
Share by: