Rreth Nesh

Rreth Nesh

Sea ™ Vital është themeluar në vitin 2000, si një prodhues kozmetike izraelit futjen shëndetin dhe bukurinë e produkteve të reja për konsumatorët në mbarë botën.

Të gjitha të kozmetikës tona janë të bazuara në minerale nga Deti i Vdekur dhe pasuruar më tej me ekstrakte bimore dhe vitamina. Linja kozmetike përfshin 38 artikuj që mbulojnë një gamë të plotë të fytyrës, të trupit dhe të kujdesit të flokëve produkteve. Avantazhet e Detit të produkteve vitale ™ rrjedhin nga kombinimi unik të kripërave të Detit të Vdekur dhe baltë dhe teknologjitë më të përparuara Liposome.

Ky brez i ri i kozmetikës ndryshon nga produkte të tjera të ngjashme në atë që mishëron një koncept të veçantë dhe të plotë të përtëritje dhe revitalizimin e trupit.

Të gjitha produktet e detit Vital ™ janë certifikuar nga Ministria izraelite e Shëndetësisë dhe testuar me sukses nga Instituti IRA së Evropës, në përputhje me normat e CTFA / Inci dhe udhëzimet e Bashkimit Evropian.

Prodhimet tona kozmetike janë aktualisht gjerësisht në dispozicion për shitje, duke përfshirë edhe në tregjet e gjithë Shtetet e Bashkuara, Kanada dhe Australi.
Share by: